RUILING / RETOUR

Voordat we je artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden dus alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn. Het kan voorkomen dat het product niet geheel voldoet aan je verwachtingen of dat de maat niet goed is. Daarom heb je het recht een artikel binnen 14 dagen na aflevering te ruilen of te retourneren. Dit is mogelijk via ons retouradres of in onze winkel in Panningen.
De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen: 
 
Het artikel is compleet, niet gebruikt / gedragen, of beschadigd (passen mag uiteraard wel); 
De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel; 
De artikelen moeten in de originele verpakking zitten; 
Het artikel is niet gewassen of gedragen. 
De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Hier hebben wij bewust voor gekozen, om het transport zo verantwoord mogelijk te houden. Heb je verzendkosten moeten betalen? Dan storten we dit bedrag terug bij het terug te storten bedrag van de retourzending. Zodat we samen met deze kleine bedragen een bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van de uitstoot.
In het geval van een verkeerd geleverd artikel of een mankement, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Is dit het geval? Neem dan contact op met ons.
 
ADD/DEPT
T.a.v. retouren webshop 
Raadhuisstraat 1B
5981 BA Panningen
Je kunt je bestelling ook retourneren in onze winkel in Panningen.
In alle gevallen worden de retourzendingen binnen 2dagen na ontvangst nog verwerkt en terugbetaald. Binnen 4 werkdagen heb je het bedrag weer terug op je rekening. Wanneer je een online bestelling retourneert in de winkel is het niet mogelijk om het bedrag cash terug te geven.