ABOUT US…

In het centrum van Panningen ligt ADD/DEPT. Bereikbaar en laagdrempelig. Waar je met rust gelaten wordt als je dat prettig vindt en een gedegen, eerlijk advies krijgt als je dat vraagt. Zonder poespas; Oprechte aandacht, dat is de leidraad. Vakkundig advies op een ongedwongen manier. Overdag of op afspraak in de avonduren als je dat prettig vindt. Met een stevige kop koffie of zoals een echte man zich dat betaamd; met een biertje. De winkel voor jezelf en 100% aandacht. En jij bepaalt wanneer je iets koopt.


Wij vinden het belangrijk om de economie in eigen land te stimuleren en daarom maken we bewust gebruik van veelal Nederlandse merken, wat een goede mix vormt met de Scandinavische merken die ook verkrijgbaar zijn. Het meeste wordt dan ook in Europa geproduceerd en een aantal zijn zelfs biologisch/mensvriendelijk gecertificeerd. Een zuiver product met een uitstekende kwaliteit.

Een fijne jeans die perfect aan je billen zit of een heerlijke comfortabele trui. Daar wil je best wat geld aan uitgeven…maar ook weer niet teveel. En je wil best een keer die winkel in…maar ook weer niet te vaak. We weten best dat de meeste mannen van nature geen shoppers zijn. Daar proberen we op in te springen met een uitgebreide collectie: draagbaar met de juiste pasvorm. Een goed gevoel en door interesse en inlevingsvermogen kunnen we ideeën aandragen zodat je vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen.

Kleren maken de man, dat weten we allemaal. Als je er goed uitziet en je goed voelt dan straal je dat uit…en juist dát gevoel streven we na.

Nice to meet you…soon

GET IN INSPIRED FOLLOW US!